10 Kasım 2015 Salı

herkese yeniden ve kocaman merhabalar

uzun upuzun bir ara daha.sanırım en baştan başlamak gerek.neden bu kadar ara verdiğime.mayıs ayında final sınavlarım olduğu için bol bol ders çalışmam gerekiyordu.ancak yakın bir arkadaşımın nişan ve ardından düğün hazırlıklarına yardım etmem gerekti.sonrasında hafta sonları gelen misafirler ve ancak geçebildiğim üç ders ve bu kaldığım derslerin bütünlemeleri başladı haziran ayının başlarında.birkaç gün bütün bunlara mola verip ailemin yanına gittim.dönüşte ise misafirlerim vardı yine.ardından yoğun bir tempoyla ramazan ayına giriş yaptım.yatılı misafir ,yoğun iş koşuşturmacası ve yaz kursuyla geçen ramazan ayı sonunda hastanelik olup üç ay süren ve hala devam eden yatarak tedavi olmam gereken bir süreç başladı.hep hayatın içinde olan biri olarak yatmak çok zor elbette.ama daha da zoru beni ilk kez hastahanede kolunda serumla gören kızımın korku dolu bakışları oldu.riskli bir süreç yaşadığımı biliyordu ve ilk kez bu kadar korktum kızım için.onu hayatta yalnız bırakma korkusu gelip oturdu içime.çok şükür ki şuan o günler geride kalıyor yavaş yavaş inşallah bütün bu hastalık süreci ve sıkıntılı günler aslında hayatımıza katılacak olan minik prenses sebebiyle yaşandı.umarım bundan sonraki zaman daha güzel geçer ve ben prensesime sağlıkla sıhhatle kavuşurum.dualarınızı bekliyorum bunun için.gelelim bu güzelliklere.... bu mumluğu sevgili filiz ablacığım için boyadım.ancak hastalık ve yoğunluktan gönderemedim.artık erzurum yollarında yeni sahibine ulaşmanın heyecenıyla yol alıyor..tabiki yalnız değil...iyi günlerde kullanırsın inşallah filiz ablacığım.


 yeleği arkadaşım esmanın haziran ayında doğan oğlu gökalp için ördüm mayıs ayı içersinde..sıcacık giysin paşam inşaallah.sağlıkla ve sıhhatle.

 ve gelelim bize gelen bu güzelliklere ...nessin kelebekleri bloğunun tatlı sahibesi nesrinciğim bizler için yollamış bu hediyeleri.rana efnanın favorisi barbie bebek ki koleksiyonuna yenisi katılmış oldu .paketi açtığında çok sevindi hatta tahminde bulundu.içime doğdu bu pakette barbie bebek var diye. tahmini doğru çıkınca çılgına döndü.şuan tüm oyuncakları bir yana barbie bebeği bir yana.
 nesrinciğim benim ve minik prenses içinde bu güzellikleri yollamış çok çok teşekkür ediyorum kendisine. eşi ve tüm sevdikleriyle bir ömür boyu mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar geçirir inşallah.güzel ve sevgi dolu yüreğin için teşekkürler.
şimdilik bizden bu kadar dostlar umarım ki artık bu kadar uzun aralar vermek zorunda kalmam.sevgiyle ve saygıyla kalın.

6 yorum:

  1. Canım benim güle güle kullansın prensesler ... öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim tekrar bende öpüyorum.

      Sil
  2. Canım benim çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
    Bu ciciler çok da güzel olmuş yapan ellere sağlık olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım.annem geldi sağolsun.rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.teşekkür ederim

      Sil
  3. MERHABA ZIYARETINE TEŞEKKÜRE EDRIM SIZINDE ELINIZE SAĞLIK YELEK ÇOK ŞIK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz.çok teşekkür ederim.sevgilerle

      Sil