8 Ekim 2014 Çarşamba

stresin zararları

uzun zamandır aranızda olamayışımın en büyük sebebi yaşamış olduğum önemli bir sağlık problemi.hastalığı kabul ediş ve tedavi sürecine geçiş beni çok yıprattı maalesef.şuan hala sonuç almış değilim .inşaallah haftaya verdiğim tahlillerin sonucu güzel çıkar.hastalığımın sebebi ise içimde biriktirip söyleyemediklerim yani stres...size tavsiyem biri sizi haksız yere üzüyorsa hakettiği biçimde gerekeni yapın.ertelemeyin yoksa ''biz ona ne yaptık.olan oldu unutsun artık olanları''gibi sözler duyar daha da üzülürsünüz.bu tip insanlarla ilişkinizi kesin.kesemiyorsanız mesafenizi koyun.tabi ki bu sağlığınız için gerekli.işte böyle sıkıntılı bir durum içerisindeyim.dualarınızı bekliyorum.bununla birlikte hayatımda güzel şeylerde oldu çok şükür. bununla ilgili paylaşımlarım bir sonraki postta inşaallah.sevgiyle ve saygıyla kalın.


17 yorum:

  1. geçmişler olsun Rabbim şifalar versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.amin rabbim bütün hastalara şifa versin sevgiler.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberler alırsın. Manevi yıkıntılar daha çok hasar bırakıyor insanda, haklısın. Ama bunları arkaya atıp yeni sayfalar açmak, yeni insanlar tanımak çok daha iyi geliyor bazen. Bütün sıkıntılarından bir an önce kurtulman dileğiyle.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel duaların için çok teşekkürler fundacığım.haklısın yeni sayfalar ve yeni insanlar güzel oluyor nefes aldığını hissediyorsun.bu gibi zamanlarda dostların kıymeti bir kat daha artıyor.umarım herşey yoluna girer.sevgiler.

      Sil
  3. Geçmiş olsun, umarım sonuçların güzel çıkar. Gerekeni yazmış ve anlamışsın, o yüzden sağlık çok önemli diyorum, kendine iyi bak diyorum, sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.inşaallah herşey güzel olur.sevgiler.

      Sil
  4. Geçmiş olsun Mihrimah, yokluğunu hissetmiştim.Pozitif kişiliğinle bence bu hastalığı da atlatırsın, dualarım seninle..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler canım inşaallah rabbim sağlıma yeniden kavuşmayı nasip eder.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun, umarım hızla iyileşirsin..Ben de attım içime attım içime, bağırsakları, mideyi, yemek borusunu mahvetmişim, şimdi gülüp geçiyorum herşeye, sıkıntı etmiyorum içime..Boşveerr, başka ömür var mı ki? Atma içine hiç birşeyi..

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun stresten uzak durmak gerek :)

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun..stressiz bir yaşam diliyorum..

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun canım
    Ne varsa bizde var tüm çare bizde ! İstemediğin hiç bir şeyi dinleme . Durdur. Ilerletme. Herkes yerini bilecek , bilmeyene bildirilecek ! Kendimizi anlatmanın tek yolu net ve kesin dilden geçer .. Sağlıkla mutlulukla sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet katılıyorum.zaten yerini yurdunu bilmeyenler yüzünden canım çok yandı.ama bundan sonra izin yok...sevgiler

      Sil
  10. gecmıs olsun , stres her seyın bası.....

    YanıtlaSil
  11. Canımm bana yorum bıraktığını görünce çok sevindim bloga da vakit ayır artık çok yalnız kaldı sayfan, güzelliklerden uzak kalmak yaramaz bir blog yazarına :))))
    kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim hoşgeldin.sizleri bloğumu çok özledim ve aslında paylaşmak istediğim çok şey birikti.şuan kendimi iyileştirmeye çalışıyorum sizlerin güzel paylaşımlarıyla.en kısa zamanda geleceğim .sevgiler.

      Sil