öncelikle çilekleri bir güzel temizledim yıkadım yatırdım şekere..bekledim bir gece... |
iyice sulanan çilekleri kaynattım tenceremde...bir büyük bir küçük kavanoz reçelim oldu...
fotoğraf makinam güzel çekim yapamıyor maalesef..yoksa bu çileklerin rengi çok harikaydı...
devamı gelecek...sevgiyle ve saygıyla kalın.....
Eline sağlık, afiyetler olsun:)
YanıtlaSilçok teşekkürler sevgiler
Silafiyetle tüketin:)) hepsi birarada biraz zor olacaktır ama....
YanıtlaSilçok teşekkürler.biraz zorladı beni ama 3 günde hepsi yerine yerleşti çok şükür.sevgiler
Silsağlıkla afiyetle tüketin inş. canım.
YanıtlaSilben dört kavanoz çilek reçeli yapmıştım ama çok sulu olmuştu geçen gün çıkarp boşalttım tencereye yeniden kaynattım (akılsız kafam:)) içine az şeker ve bir iki damla limon koydum iyice kaynatıp kavanozlara aldım ters çevirdim.
soğuduğunda kavonozları düzelttim veee rezalettt öyle koyulaşmışki dibe inmedi çıkarıp bir kaba aldım artık reçelim yok ama çilek pestilim var:)))))))))))))
lezzeti güzel vallahi pestil yapayım desem hayatta olmazdı .
sevgiler canım
çok teşekkürler canım aynı sorunu bende beyaz kiraz reçeli yaparken yaşadım.ama ben çok kaynatınca kirazların ahı gitti vahı kaldı...hayırlısı bakalım sevgiler
SilÇok severim, afiyet olsun.
YanıtlaSilçok teşekkürler sevgiler.
Silohh süper valla annem gibisiniz ne güzel :) ellerinize sağlık
YanıtlaSilhoşgeldiniz.çok teşekkürler.sevgiler
Silellerine sağlık canım ALLAH güle güle sağlıcakla yemeyi tüketmeyi nasip etsin ,selamlar sevgiler
YanıtlaSilamin canım.çok teşekkürler sevgiler
Silblogumda size ait bir ödül var beklerim sevgiler
YanıtlaSilhttp://nisamla.blogspot.com/2012/10/o-bir-anne-bir-odul-geldi-bana.html
çok teşekkürler sevgiler.ödül için ayrıca teşekkür ederim.
Sil