13 Mart 2012 Salı

hafta sonu

cuma günü atama işlemleri ve minik kızımın göz muayenesi için konya ya gittik.minik kızım bir süre gözlük kullanacak.burdaki doktorun söylediği kadar büyütecek bir şey yokmuş çok şükür.kızım sırasını beklerken ....ne kadar düşünceli durmuş miniğimmm...muayene sırasında bayağı tedirgindi ama hiç ağlamadı çok şükür.sadece damla damlatılırken korktu...
daha sonra benim işlemler için gittiğimiz devlet dairesinde bizi şok eden bir tavırla karşılaştık.daha dosyamıza bakmadan    kendini devlet memuru zanneden şahıs-ben hareketini bir devlet memuruna yakıştıramadığım için bu ibareyi kullandım-gidin karşı kırtasiyeden bu evrakları tamamlayın fotokopi çektirin diye elimize bir kağıt tutuşturdu bağırarak.eşim biz il dışından geldik varsa bir eksik bakın tamamlayalım dedi başka bir memur baktı ve eski çalıştığım daireden bazı evrakların onaylanması gerektiğini söyledi ama ben sinirlendim eşim daha kötü oldu...moral bozukluğuyla babamı aradım sağolsun işimi hemen yaptırıp kargoyla evrakları gönderdi.yeniden gideceğiz hayırlısı bakalım...bizde bozulan moralimizi düzeltmek kızımın yaşadığı doktorlu saatlerin stresini atmak için alış veriş merkezine gittik.
 kızım ve ben büyük merakla bakıyoruz hediyelik eşyalara
 burdada sevgili miniğim oyuncak alırken.artık kendisi karar veriyor. 
 ve eşimin arkadaşının çalıştığı bir okuldaki parkta rana kayarken ... kaymayı çok seviyor..çok mutlu olmuş öyle söyledi.
 olmazsa olmazımız pepe.resmen vitrine yapıştı kuzum...pepeli herşey erkek çocukları için tasarlanmıştı bizde sadece baktık.
hafta sonunda aile dostumu fuat bey ve eşi selda hanımın misafiri olduk.kendilerine çok teşekkür ediyorum yoğun çalışma tempolarının arasında bizleri misafir ettikleri için.işte 4 günün özeti sevgili dostlar....bugün gözlüklerimize kavuşacağız inşallah.bende kızım kolay uyum sağlasın diye gözlük alıyorumm.hayırlısı bakalım.sevgiler...

6 yorum:

  1. Kızın ne kadar düşünceli oturmuş öyle kıymam doktora girmeden önce korkmuş demek ki. Çok şeker maşallah
    umarım işlerini de en kısa zamanda halledersin
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NESRİN çok korkar doktordan.bayağı sıkıldı.çok şükür dün itibari ile işimi yaptım sevgiler

      Sil
  2. Geçmiş olsun miniğine canım,şimdiden önlem almak en iyisi.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ERGUVAN VAKTİ çok teşekkür ederim.çok şükür erken tedavi olacak inşallah.sevgiler

      Sil
  3. ALLAH hayırlı ömürler versin cok tatlı maşallah

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun küçük prensese.
    Devlet dairelerinde ki prosedürlere bir de anlayışsız memurlar eklenince çekilmez oluyor.
    Çok haklısın canım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil