4 Ocak 2012 Çarşamba

hediye ve veda

 birkaç gündür oldukça yoğunum.geçen hafta da dahil olmak üzere misafirlerim vardı.komşularımla ilgilenmem gereken durumlar vardı.bitirmek için uğraştığım elişlerim vardı.liste çok uzun aslında.bu arada kendim ve komşum fatoşun ikizleri için aldığım hediyeler var ve paylaşmak istedim sizlerle.bu yolluğun renklerine hayran kaldım.
 bu şirin elbisede merakla beklediğim şirin kızlar için.tabi ki iki tane bu elbiseden.sıcacık kullansın bebecikler.

bu arada 6 ay gibi kısa bir süre komşuluk yaptık fatoş la .ama çok sıcakkanlı sevgi dolu bir yüreği olduğunu gördüm.umarım ömrü boyunca hiç üzülmeden sağlıkla sıhhatle ve tüm sevdikleriyle ve de iki minik kızıyla güzel yıllar geçirir.bugün bu güzel komşum eşinin tayini çıktığı için apartmandan taşınıyor.ailecek görüştüğümüz çokta güzel muhabbetimizin olduğu nadir bir aileydi.çok üzüldüm bu duruma:(((ben şimdi kapımı açınca kimi görücem.....fatoş şimdiden özledimmmmmm.umarım herşey güzel olur senin eşin ve kızlar için.dün beni kırmayıp kahvaltıya geldiğin için ayrıca teşekkürler.
sevgiyle ve saygıyla kalın ....

11 yorum:

  1. işin en sıkıntılı kısmıdır ayrılıklar:(
    çok güzel ciciler gönlüne sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bizlerde hep tayinciyiz önemli olan bu dostlukları kurabilmek ve devam ettirebilmekte hep birileri gelir birileri gider mihrimahcım.Kimsenin yerini bi başkası alamaz ama farklı dostluklar ve arkadaşlıklar yerini alır
    Bebişlerde güle güle giyinsin çok şekerler elbiseler

    YanıtlaSil
  3. ÖRGÜÇANTAM çok teşekkürler ayrılıklar zor...
    HASKUMAŞ bende bir iki aya kadar tayin bekliyorum aslında.dediğiniz gibi güzel dostlukları kurmak kadar devam ettirmekte gerekiyor.allahtan fatoş la görüşme imkanımız olacak.

    YanıtlaSil
  4. Ne tatlı bir elbise. Minikler güle güle kullansınlar. Komşuluk öyle güzel ki.. Ben yıllardır bundan mahrumum. Evimiz ne yazık ki ıssız bir alanda. En yakın ev 900 metre uzağımızda. Öyle özledim ki sabah kahvesi kaçamaklarını. Diliyorum ki yeni gelecek olan komşularınız da anlaşabileceğiniz, candan insanlar olsun.

    YanıtlaSil
  5. GÜLSÜM ABLACIĞIM bu güzel duana içten bir amin diyorum.ama birkaç aya kadar bende veda edebilirim komşularıma ve yeni bir şehirde yeni komşularım olabilir sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Seni çok iyi anlıyorum.Benim de öyle candan bir komşum vardı karşı dairede.Ben evimi satmak zorunda kalınca sensiz bir gün bile burada kalmam deyip benden bir gün önce taşınmıştı.
    Bizim şansımız aynı ilde olmak tabii.Hiç kopmadık ama tayinci olunca sizde işler zor.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. EMEL ABLACIĞIM teşekkür ederim.dostluklar hep daim olsun inşallah.biz hep gurbette büyüdük babam öğretmendi bu sebeple ayrılıklara alıştım gibi gelmişti ama alışılmıyormuş sevgiler

    YanıtlaSil
  8. böyle komşulukların yaşanması ne güzel..benim henüz böyle bir komşum yok:(inşallah olur..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. FİLİZ inşallah en kısa zamanda gönlü ve ruhu güzel komşuların olur sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Yollukta, elbisede çok güzel. :)

    Güle güle kullan ve minikler güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
  11. HOBİ VAKTİ çok teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil