6 Eylül 2013 Cuma

mola

bazen durup mola vermek istiyor insan hayatın keşmekeşinden sıkılıp.derin bir nefes almak...gözlerini kapatıp açtığında sihirli bir deyneğin herşeyi değiştirdiği bir hayata bakmak istiyor....olmuyor olmuyor...ve sanırım hiç olmayacak.....lütfen herşey çok güzel olsun artık..... 



sevgiyle ve saygıyla kalın dostlar...

8 yorum:

  1. Aslında hep olumlu düşünmek gerek. Meleklerle konuşmak, onlardan güler yüzle yardım istemek bazen öyle mucizeler yaratıyor ki. Bir de bilimsel bir şey olumlu düşündüğünüz zaman pozitif enerji yüklüyorsunuz. Size yaşamın hep mutluluk, sağlık ve çoook şans getirmesini diliyorum. Sevgi ve şansla kalın.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim ziyaretiniz için.ufak bir olumsuzlukta hemen dağılıyorum bu aralar.normalde çok sabırlıyımdır ve beklemeyi bilirim güzelliklere ulaşmak için ama artık yoruluyorum...sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. canım nasılsın merak ettim seni:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi olmayı çok istiyorum dua ederseniz çok sevinirim.sevgiler.

      Sil
  4. Canım öncelikle hoşgeldin ama tatil pek yaramamış galiba sana umarım herşey gönlünce olur unutma her fırtınadan sonra mutlaka güneş doğar
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.tatil değilde bazen gereksiz insan diyoloğları yaşıyorum..canım sıkılıyor böyle olunca.sevgiler.

      Sil
  5. Dualar seninle. Umarım iyisindir.Harika bir ÇEKİLİŞim var. M.A.C ve MAX FACTOR bol hediyeli. Gelll için açılsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler.geliyorum hemen sevgiler

      Sil