21 Mart 2013 Perşembe

mutfağımda bir köşe

merhabalar...  aralar vererek yayın hayatına devam eden bir blogger olarak yeni bir postla karşınızdayım..iş ev çocuk arasında koşuşturup durmaktan yorulup nefes almak istediğim zamanlar oluyor bazen.ama sevdiklerimin yayımda olması herşeye değer görüşünden hareketle elimdekilerle idare ediyorum çoğu zaman.bana keyif veren işlerle uğraşmak gibi küçük rahatlama molaları veriyorum şimdilik.bugün sizlere çalışmaktan keyif aldığım bir yerden mutfaktan sesleniyorum.mutfağımın bir köşesini sizlerle paylaşmak istedim.fincanlarım dedemin babaanneme 45 50 yıl önce bir istanbul gezisi sırasında hediye ettiği bir takımdan arta kalanlar.çok naifler...laleler çok uzun zaman önce alınıp eşe dosta dağıtılıp kalanıyla idare edilen türden....
bu süsler anneciğimin hediyesi

 havlularımı buradan hatırlamışsınızdır zaten....kendi yaptığım çeyiz çalışmalarından.

ve köşenin tamamı böyle efendim....aslında mutfağımın beyaz olmasını çok isterdim.hem aydınlık hemde süslerimi göstermesi açısından..ama kiracı olunca bulduğumuzla yetiniyoruz..artık kendi evimin mutfağı daha güzel olur diye temennide bulunmaktan başka birşey kalmıyor.
sevgiyle ve saygıyla kalın....

20 yorum:

  1. Bizde kiracı olacağız oturacağımız ev nasıl olacak telaşe bunlarr ahh ahh :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok sıkıntılı durumlar bunlar allah yardımcınız olsun.kolay gelsin. sevgiler.

      Sil
  2. Allah en kısa zamanda bizlere ev sahibi olmayı nasip etsin tatlım ve isteyen herkese versin.Malesef dediğin gibi kiracı olunca ne zevkini ne de düşünceni yansıtabiliyosun evine.Ama mutfak köşen çok şirin güzel ve keyifli günler yaşaman dileğiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım.maalesef öyle oluyor kiracıysan istediğin gibi dekore edemiyorsun evini.rabbim gönlümüze göre güzel evler versin.sevgiler.

      Sil
  3. En kısa zamanda hayallerinin evine ve mutfağına kavuşursun inşallah, bu yıl sana o hayalindeki yuvayı getirsin, içinde sağlık ve mutlulukla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah canım.çok teşekkürler rabbim isteyen herkese hayallerindekini hayırla versin inşallah.sevgiler.

      Sil
  4. havlular çok güzelmiş.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
  5. canım benim bende kşiracıyım ve almak için ev arıyoruminş güzel biryer bulurum ALLAH sanada güzel gönlüne göre dayayıp döşüyeceğin bir ev nasip etsin inş banada etsişn bu arada ama ilk önce hayırlı ve güzel indsanlarla karşılaştırsın gittiğimiz yerlerede

    YanıtlaSil
  6. guzel bir mutfakmış ...

    YanıtlaSil
  7. Çok yakında, İnşallah kendi mutfağını düzenlersin. En güzel mtfak senin mutfağın olur. Bayıldım raf süslemene. Çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
  8. merhaba,
    çok güzel bir Tilda manken workshopu yapıcaz.ilgilenirseniz alttaki linke tıklayınca bilgiler çıkıyor.sevgilerhttp://ilkblogdenemem.blogspot.com/2013/04/tilda-manken-workshopu-yapyoruz.html

    YanıtlaSil
  9. mihrimahcım ne kadar şirin ve güzel bir köşe olmuş burası, herşeyden önce manevi değeride çok güzel fincanların var keşke benimde olsaydı:(( inş ALLAH gönlüne göre versin kardeşim en yakın zamanda sende bir ev sahibi olursun , bu arada tatlım ben seni neden izlemeye alamıyorum bir sorun oluyor tekrar denicem bakalım,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba canım.çok teşekkür ederim.inşallah isteyen herkesle beraber ev sahibi olalım inşallah.sevdiğim insanlardan izler olsun istiyorum evimde...benim için hoş bir anı oluyor.bazen bende izlemek istediğim blogları izleyemiyorum.tekrar deneyince oluyor.nedeni ne bilmiyorum.sevgiler.

      Sil
  10. İstemek, sahip olmanın yarısıdır.Allah kalbine göre beyaz mutfaklı bir ev versin :) köşen çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  11. insallah keyfin hep devam etsin :))))))

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim :) Paylaşımlarını çok güzel.
    İnşallah kendi evinizi de, zevkinize göre dayayıp döşersiniz. Allah'tan ne istedik de vermedi. İnşallah oda olacak. Allah'a çok şükür ben 4 senedir kendi evimdeyim. İsteyen herkese nasip etsin inşallah.
    Bu arada sizi izlemeye aldım... Bana da beklerim.
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşebilmeyi diliyorum.
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar canım,
    Ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel yaptıklarının. Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Paylaşımlarımızda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm.....:))

    YanıtlaSil
  14. fatma damyan, selda nın mutfak defteri hoş geldiniz en kısa zamanda gelicem.kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Ne kadar güzel şeyler yapmışsın.Allah güzel günlerde kullanmayı naasip etsin .Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil