17 Mart 2013 Pazar

mor rengin asaleti

merhabalar.yeni bir haftaya başlarken bu haftanızın mutlu  huzurlu ve tüm hayallerinizin  gerçekleştiği bir hafta olması temennisiyle başlamak istedim yazıma.cuma günü çok şiddetli bir baş ağrısıyla hafta sonuna girdim.cumartesi günüm bu ağrının etkileriyle geçti.bu gün ise bol bol temizlik yapmak zorunda kaldım.şu an bir tercih yapmam gerekiyordu ya oturma odasını süpürmem ya da bu yazıyı yazmam.kızımı uyutup yazımın başına oturmaya karar verdim.ve burdayım.ilk önce kombinimi paylaşmak istiyorum..çanta yurt dışından annemin hediyesi.kolye 3 tl bir tuhafiyeden almıştım.eşarp ugoza %100 ipek indirimden almıştım 15 tl. ayakkabı internetten indirimden almıştım.fiyatı çok komik 15 tl.kelebek şeklindeki broş japonya dan sevgili arkadaşım Mikinin hediyesi...
eşarbımın desenine bayılıyorum.bu eşarbın birde yeşil tonlarında olanı vardı ve almamıştım çok pişman oldum sonra.....


bu  hafta sonunda yapmış olduğum yastık.kızımın bluzunden yaptım.hem büyük geliyordu hemde çok terletiyordu..bu şekilde daha çok sevdi.

 ve bu şirin yastığı başladım...kalp şeklinde model çıkıyor.minik kalpler.hem kolay ilerliyor hemde zevkli.dün internette dolaşırken görüp sabah hemen elimdeki iplerle başladım...inşallah güzel olur.kaynak burası

çok şık bir battaniye örülmüş bu modelle ve açıklaması var örmek isteyenler için.benden haberler bu kadar sevgiyle ve saygıyla kalın.

10 yorum:

  1. Mor rengi çok severim,cicilerini güle güle kullan canım. Kalpli battaniyede güzel olacak bitince tekrar paylaşırsın herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.ben battaniyeyi sonra örmeyi düşünüyorum.şimdilik denemek için yastık örüyorum.hayırlısı bakalım.sevgiler.

      Sil
  2. mor renge ben de bayılıyorum canımm herşeye çok yakışıyor aldıklarını çok beğendimm güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. ayakkabıları çok beğendim güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  4. Eşarbın desenine bayıldım,pabuçların çok şık ,çanta konusunda annen çok zevkliymiş,broşun güzelliği tartışılmaz harika görünüyor.Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.annem çok zevklidir.sevgiler

      Sil
  5. Daha önce yayınladığın mercan rengin gibi morda çok sevdiğim renklerdendir. İki renkde hem asil hem zariftir giyimde bence.
    Güle güle kullanman dilegimle Yastık fikride süper olmuş...

    www.gullerledikis.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.ben de çok seviyorum bu renkleri.hayatın renklerini çok seviyorum.sevgiler.

      Sil