9 Nisan 2012 Pazartesi

hafta sonu 1

hafta sonu 2. dönem sınavları vermek üzere konya ya gittik.allahım bu dönem bende bir tembellik var.toparlanamadım bir türlü.sınavlar nasıl geçti ben dahi bilmiyorum.hava çok güzeldi cumartesi günü.rüzgar vardı ama olsun.rana efnan ve eşim beni beklerken üniversitenin bahçesinde oyunlar oynayıp kendilerinden geçmiş bir haldeyken ben sınavdan çıktım baktım yerlerde şen kahkahalar atarak yuvarlarnan oynayan bir kız çocuğu var.sınavın stresi ve rana efnanın öyle oyunlar oynayacağı aklıma gelmediği için olsa gerek şaşkın şaşkın bakmışım onlara.kuzum nasıl mutlu olmuşş.
sonrasında daha önce gittiğimiz bir pizzacıda aldık soluğu...

 rana efnan mama sandalyesinde oturmak istedi.. farklı geldi sanırım..içmesini hiç istemesemde kıyamadım istediğinde ve bir yudum içmesine izin verdim.
 M1 e doğru-halk arasında real alışveriş merkezi olarak  kullanılıyor- bir gezintiye çıkmak için yolun karşısına geçtik.rana efnan arabanın üzerine oturdu eftafı bir süzdü.
 rana efnan için M1 park demek.daha doğrusu kaydırak demek.

 lc waikiki de yere düşen ayakkabılara şaşkın şaşkın bakakaldı.üzerine denemek için erkek çocuk reyonundan bir sweat giydirmiş babasına.ayakkabıların neden yerde olduğunu epey bir süre anlamadı.sordu durdu.
 sırt çantaları çok dikkatini çekti...

denemeler yaptı...kuzum benim büyüyor her geçen gün.alışveriş yaparken yaptığı yorumlar harika..birde her defasında kemal tanca dan ayakkabı almak istiyor .mutlaka içeri girip geziyoruz.platform topuk ayakkabılara bayılıyor.ne olacak halimiz bilmem... sevgiyle ve saygıyla kalın dostlar.

10 yorum:

  1. Pizzandan hiç canım istemedi,çünkü pazar günü dev boy pizza sipariş etmiştik:)) sınavların sonucu dilerim istediğin gibi olur,kızın pahalı ürün ve marka seviyor anlaşılan:)) yandınız canım:)) allah bağışlasın ,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. nurayca tasarımlar çok teşekkür ederim.hayırlısı artık inşallah geçerim.evet kızım pahalı şeyleri çok seviyor.benim ayakkabılarımın içinden bile en pahalılarını seviyor.sadece ayakkabı değil genelde böyle.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İnşallah sınav sonucun beklediğinin en iyisi olsun canım. Güzel bir gün geçirmişsiniz, dilerim her gününüz dünden güzel olsun.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Maşallah çok şeker, daha bu yaşta alemler :) başarılar sana da canım inş dilediğince sonuçlanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler.amin inşallah geçebilirim.sevgiler

      Sil
  5. İnşallah başarı haberini de burada verirsin. İyi ki sınav varmış. Ne şen bir gün yaşamışsınız. Mutluluğunuz daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah gülsüm ablacığım.hakikaten iyi ki sınav için gitmişiz.kuzum biraz nefes aldı..sevgiler

      Sil
  6. Dur sen daha bak büyüsünnnn neler neler yapacak ;))))Maşallah kızına çok tatlı...

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bazen bende düşünüyorum büyüyünce nasıl olacak diye. hakkını yedirmesin hiç kimseye.kimseyi kırmasın ama kırılmasında.sevgiler.teşekkürler

      Sil