5 Ekim 2013 Cumartesi

kış hazırlıklarım ve hello kitty

merhaba sevgili dostlar.fotoğraf arşivimde gezinirken bu yıl kış için hazırladıklarımdan bahsetmediğimi fark ettim.1 ve 2 numaralı fotoğraflar taa manavgat tatilimden hatıra börülcelerim.çok severek tükettiğim bir lezzet.


 bu patlıcanlar nevşehirden.kayınvalidemin ektiklerinden.
 bu dolma biberler beyşehir pazarından
 ve beyşehir pazarından güzel anlar.

 bu sene ilk defa böğürtlen koydum dolaba.yapacağım pastaları süsler inşaallah..
 sağlık deposu semiz otları..dolaptaki yerini aldı..

 işte kuzumun hello kitty aşkı bu nevresim takımıyla bir nebze olsun hafifledi.şimdilerde yeni bir aşkı var baby alivin canım bebeğim ..ama aradığım modelini bulamadım ve fiyat olarak çok yüksek olunca biraz erteledim ..
sevgiyle ve saygıyla kalın ...

11 yorum:

  1. afiyetle yersiniz inşalah
    bu çoçukların istekleri bitmiyor o bebklerdne bnm kızımda isityor ama o akdar vermeye gönlüm razı değil geçiştiriyorum bende :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım.fiyatı çok yüksek ve yurt dışındakiler gibi de değil.yurt dışındaki bebeklerin ağzı hareket ediyor.ve yemek isterken ağzını açıyor.türkiye dekilerde ağız hareketleri yok.ve verdiğimiz paraya değmez diye düşünüyorum.sevgiler.

      Sil
  2. Afiyetle tüketin inş. canım.

    semizotunu pişirip mi koydun çiğden mi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim.geçen sene pişirmiştim ama bu yıl pişirmeden koydum ve tadı daha lezzetli oldu.sevgiler

      Sil
  3. afiyetle yiyin inşallah. ben de kış maratonum başlamadan yapayım diyordum ama geciktim sanırım.bol bol taze fasulye koyabildim.çok az bezelye çok az kapya biberi (patlıcan derin donrucuda kansorejen oluyormuş diye okumuştum koymuyorum zaten.)bu dondurucu işi ayrıca uzmanlık gerektiriyor :) ve vakit ..biberler güzel görünüyor ama donmuş pirinç biraz erimiyormu pişirirken.böğürtlen de iyi fikir.benim kayınvalidem dondurmuş vermişti önceki sene ama o bütün poşet koymuş ayrılması zor oluyordu.iyi fikirmiş senin yaptığın.tekrardan afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  4. Hepsini afiyetle yersiniz inşallah. Ben semizi nasıl dondurduğunu anlamadım? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler.yıkayıp doğruyorum ve poşetleyip atıyorum.pişirmeden atınca çok daha lezzetli oluyor.sevgiler.

      Sil
  5. Ellerine sağlık canım kış geldimi hepimizde aynı telaş başlıyor Afiyetle güzel günler de tüket tatlım kuzunun nevresimi de çok güzelmiş
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım.rabbim hepimize hayırlı güzel ve sağlıklı günler nasip etsin sevdiklerimizle beraber..sevgiler.

      Sil
  6. Şimdiden afiyet olsun:) Semizotu biraz narin olduğu için dondurucuya koyma fikri dikkatimi çekti,sağolsun arkadaşlar sormuşlar yorumlardan aydınlandım:)
    Nevresimini minik prenses güle güle kullansın:)

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim.semizotunu çok sevdiğim için bu yöntemi deniyorum.sevgiler

    YanıtlaSil