2 Mayıs 2012 Çarşamba

alış veriş ....ve kuşlar......

 merhaba sevgili dostlar...güzel bir hafta yaşıyoruz..çünkü kız kardeşim elif bizi ziyarete geldi cumartesi günü...hoşgeldin elifim...elif doğduğu zamanlar ben altı yaşındaymışım....ismi elif olsun diye gelip gidip söylediğimi hatırlıyorum beşiğini sallarken senin adın elif tamam mı dediğimi de.bütün bu ısrarlı istemeler sonunda kız kardeşimin adı elif oldu.ayyy ne güzel anılar var çocukluğuma dair..umarım kızım büyüdüğü zamanda böyle anıları olur.şimdi gelelim alışverişimize.kız kardeşimle konyanın zafer caddesini gezerken bir mağazanın vitrininde çok şirin bir elbise gördük üzerinde 5 tl yazıyordu.yanındaki elbisedede 5 tl ...merakla içeri girdik ve bu güzellikleri aldık.....bu beyaz elbiseden ayşe büşra ya da aldık...yani tam üç tane..

kolye 3 tl.cihanbeyli deki bir bujiteriden...
 bu bandana benim eserim.çokseviyorum bu renkleri.artan ipleri değerlendirmek için örmüştüm geçen yıl...

 bu tunikte çok hoşuma gitti...
 kolye babamın urfa hediyesi....
 bu sonuncu elbisede çok şık.

 kemeri ayrı bir güzel.

 ben bu güzelliklerin fotoğrafını çekmekle meşgulken arka tarafta farklı bir güzellik olduğunu farkettim.ama perdemi açamadım korkudan...çünkü açtığım anda bu kuş uçacaktı muhtemelen.
 evde bayatlayan ekmekleri  dondurma kabıyla balkona koyuyorum.minik kuşlar aç kalmasın hemde ekmekler çöpe gitmesin.bugünde kuşlar kendileri için koyduğum ekmekleri yemeye gelmiş.


sevgiyle ve saygıyla kalın dostlar.....

4 yorum:

  1. Elbise Tunikler cok güzel, 5Tl inanilmaz bir fiyat,güle güle kullanin ;) Canim anneannemde plastik kutulara bayat ekmekleri koyar,balkona birakirdi ki kuslar yesin.. ;)

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde giyin elbiselerinizi:)))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bi davranış sizi takdir ediyorum bende artan iki üç kaşık pilavlarımı ekmek kırıntılarımı hatta bazen hiç bişey yoksa bi avuç bulgur pirinç kokuyordum mutfak penceremin kenarına ama üst komşum pencerisinin kenarı kuş pisliği oluyomuş die bidaha koymamamı söledi bu duruma çok üzüldüm ve çare arıyorum bizler gibi duyarlı inançlı düşünceli insanlar olduğu kadar bunu anlayaman umrunda olmayan insanlarda var

    YanıtlaSil
  4. hepsi de çok güzel..güle güle giyin arkadaşımm..sayfamda sana ait bir şey gelip alırmısın cnm..sevgilerimleçç

    YanıtlaSil