7 Şubat 2017 Salı

rengarek.....

bazen renk renk yumaklar neşemizi yerine getirir.bazende eskilerden bir anı.duydum ki cotton iplerle güzel işler yapılıyormuş.hemen bu iki renkten aldım...beyazla battaniye başladım bile.
bu rengarenk ipler eskiden havlu kenarı örmek için kullandığımız iplerden bir tuhafiyede rastladım.dayanamadım hemen aldım. bakalım ne olacaklar.

 bu sene her daim çiçek açan kaktüsüm.maşallah diyelim bu güzelliğe....
sevgiyle ve saygıyla kalın dostlar.

4 Şubat 2017 Cumartesi

bir sepet mutluluk

bazen hayat çok yıpratıcı olabiliyor.ama böyle bir sepet ipimiz varsa hadi bakalım o yıpranmışlıkları tedavi edelim...şimdilik battaniye olma yolundalar...minik prenses ve ben hastalandık.dualarınızı bekleriz...sevgiyle ve saygıyla kalın.


2 Şubat 2017 Perşembe

tılsımmm

termometrenin eksi 18leri gösterdiği sömestr tatilinin son günlerini yaşadığımız bir perşembe gününden merhaba..sizlerden uzak kaldığım süre içerisinde bir bebeğim olduğunu yazmıştım önceki postta.birde kedimiz oldu ki dillere destan.tılsım koydu rana efnan adını.geçtiğimiz ramazan ayının ilk günü karşılaştık tılsımla.bir köpeğin dişlerinin arasına alıp havalara attığı dehşet anlarına şahit oldum bu güzelliği.önce köpeğin poşetle felan oynadığını düşündüm ama yaklaştıkça tılsımın ürkek miyavlamasını duyunca zarar vermesinden çok korktum.hemen köpeği uzaklaştırıp kediciğe baktım.minicikti.alıp eve getirdik.şimdi kocaman oldu.bebeğim küçük olduğu için kedicik biraz büyüyünce bahçeye indirdik.ama hala bizim kedimiz.ve bahçeli bir evimiz olursa ki çok istiyoruz hemen bizimle yaşamaya başlayacak.


tılsımdan pozlar..sevgiyle ve saygıyla kalın.

1 Şubat 2017 Çarşamba

dostlara kocaman merhaba

merhaba dostlar....çok uzuuuun zaman olmuş yazmayalı...önce telefonumdaki ardından bilgisayardaki teknik arızalar sebebiyle ara verdim bloguma..ardından minik prensesim katıldı aramiza..yeni bebeciğin hayatımıza katılmasına alışırken işe başlamam gerekti.ve prenses 10 aylık oldu bile.size bu yazıyı yazarken etrafımda  yuvarlanıyor..bilgisayarımda henüz eksik programlar var.inşaallah yükleme yaptıktan sonra daha sık paylaşımlar yapacağım...

hayatımız hep güzel olsun.sevgiyle ve saygıyla kalın dostlar...